Ontdek de Kracht van ESKRIMA met Stick & Knife Fight

Bij HG Attack & Defence nodigen we je uit om de opwindende wereld van ESKRIMA met stick & knife fight te verkennen. Dit traditionele Filipijnse gevechtssysteem is niet alleen een effectieve vorm van zelfverdediging, maar ook een geweldige manier om je fysieke fitheid en co├Ârdinatie te verbeteren.
PROEFLES AANVRAGEN

Sterk, Zelfverzekerd & Weerbaar!

Onze programma's zijn afgestemd op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden, en zijn geschikt voor zowel volwassenen als jongeren. We bieden een ondersteunende en veilige omgeving waar je kunt groeien, zowel fysiek als mentaal.

Verleg je grenzen!

HG Attack & Defence is de ideale plek om de kunst van ESKRIMA met Stick & Knife Fight te verkennen, of je nu geïnteresseerd bent in zelfverdediging, fitness, of persoonlijke groei. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe ESKRIMA je leven kan verrijken.

Bereid je voor om de kracht van deze eeuwenoude Filipijnse vechtkunst te ervaren en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Meesterschap van Wapens

Realistische Zelfverdediging

Fysieke en Mentale Vaardigheden

Geschikt voor Alle Niveaus

PROEFLES AANVRAGEN

HG ATTACK & DEFENCE

Pastoor Erensstraat 30 A,
6374 SW Landgraaf
Tel: +31 (0)6-21 22 19 41
Email: info@hgmap.nl

VOLG JIJ ONS AL?

ROUTE & PARKEREN

De Pastoor Erensstraat heeft beperkte parkeerplaatsen, maar er is genoeg ruimte in nabijgelegen straten. De trainingslocatie is op loopafstand, slechts enkele minuten verwijderd.