Bouw Zelfvertrouwen en Weerbaarheid 
op Waarbij plezier voorop staat

Is jouw kind klaar om een sterke basis te leggen voor zelfverweer en zelfvertrouwen? Bij HGADS Kids Training combineren we de kracht van fysieke activiteit met leuke en boeiende methoden om kinderen te helpen voor zichzelf op te komen en te groeien, zowel mentaal als fysiek.
PROEFLES AANVRAGEN

Sterk, Zelfverzekerd & Weerbaar! Ontdek Zelfverdediging voor KIDS

Onze trainingssessies worden nooit saai! Kinderen genieten van spannende en interactieve spelletjes die hen niet alleen vermaken, maar ook zelfverdedigingsvaardigheden bijbrengen. Ze leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen en zelfverzekerd kunnen reageren in verschillende situaties.

ZELFVERDEDIGING VOOR KIDS!

Bij HG Attack & Defence laten we kinderen op een leuke en interactieve manier groeien. Het aanleren van zelfverdedigingstechnieken aan kinderen is niet alleen een manier om fysieke vaardigheden te ontwikkelen, maar het helpt hen ook om mentaal sterker te worden en zelfbewustzijn te ontwikkelen. Hier zijn enkele belangrijke punten over zelfverdediging voor kinderen:

BOKS  / Kickboksen

Zelfverdediging

Doorzettingsvermogen

Conditie Verbeteren

Zelfvertrouwen BoostEN

PROEFLES AANVRAGEN

HG ATTACK & DEFENCE

Pastoor Erensstraat 30 A,
6374 SW Landgraaf
Tel: +31 (0)6-21 22 19 41
Email: info@hgmap.nl

VOLG JIJ ONS AL?

ROUTE & PARKEREN

De Pastoor Erensstraat heeft beperkte parkeerplaatsen, maar er is genoeg ruimte in nabijgelegen straten. De trainingslocatie is op loopafstand, slechts enkele minuten verwijderd.