HG ATTACK & DEFENCE LIGHT GROEP

Bij HG Attack & Defence begrijpen we dat iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke mogelijkheden, de behoefte heeft om zichzelf te beschermen en zelfvertrouwen op te bouwen. Daarom hebben we de "Light Groep" opgericht, speciaal ontworpen voor mensen met een lichte beperking of die al op leeftijd zijn maar nog steeds willen werken aan hun fysieke gesteldheid.

PROEFLES AANVRAGEN

Sterk, Zelfverzekerd & Weerbaar! 

Onze missie is om zelfverdediging toegankelijk te maken voor iedereen. We geloven dat iedereen het recht heeft om zich veilig te voelen en in staat moet zijn om zichzelf te beschermen, ongeacht de omstandigheden. Daarom bieden we aangepaste trainingen en programma's die rekening houden met de specifieke behoeften van onze Light Groep-leden.
Voel u veilig, zelfverzekerd en verbonden met HG Attack & Defence - Light Groep!


Zelfverdediging voor Iedereen

Onze deskundige instructeurs hebben ervaring met het werken met mensen van alle leeftijden en fysieke mogelijkheden. Ze zullen u helpen de basisprincipes van zelfverdediging te begrijpen en technieken aan te passen aan uw individuele behoeften.

BOKS  / Kickboksen

Zelfverdediging

Doorzettingsvermogen

Conditie Verbeteren

Zelfvertrouwen BoostEN

PROEFLES AANVRAGEN

HG ATTACK & DEFENCE

Pastoor Erensstraat 30 A,
6374 SW Landgraaf
Tel: +31 (0)6-21 22 19 41
Email: info@hgmap.nl

VOLG JIJ ONS AL?

ROUTE & PARKEREN

De Pastoor Erensstraat heeft beperkte parkeerplaatsen, maar er is genoeg ruimte in nabijgelegen straten. De trainingslocatie is op loopafstand, slechts enkele minuten verwijderd.